

2024 REVISED 4th of July Schedule

Thursday, July 4th

Center Hours: 7AM-2PM

8:00 AM:	Get Fired Up Cycle! (Tammy 60 min MP2 Room)
8:15 AM:	Life, Liberty, and the Pursuit of a Total Body Workout (Laurie W 60 min Studio)
8:45 AM:	Sparkle & Shine (Kim 60 min Lap & Therapy Pool)
9:20 AM:	Independence Day Yoga! (Julie 60 min Studio)
10:00 AM:	Waves Practice (Coach 60 min Lap Pool)
10:30 AM:	Kaboom In the Room Zumba! (Tom 60 min Studio)
	Friday, July 5th
	Center Hours: 5AM-10PM
5:30 AM:	Waves Practice (Coach 60 min Lap Pool)
6:30 AM:	Waves Practice (Coach 60 min Lap Pool)
8:00 AM:	Boxing Cardio (Laurie W 60 min Studio)
8:30 AM:	Red, White and Deep Blue (Mary 60 min Deep Pool)
9:15 AM:	Red, White and BOOM TBS! (Ylona 60 min Studio)
9:30 AM:	Waves Practice (Coach 60 min Lap Pool)
10:30 AM:	Waves Practice (Coach 60 min Lap Pool)
10:30 AM:	Let Freedom Ring Yoga (Lana 60 min Studio)

Saturday, July 6th Center Hours: 6AM-6PM		
7:00AM	Waves Practice (Coach 75 min Lap Pool)	
8:15AM	Waves Practice (Coach 60 min Lap Pool)	
7:30 AM:	Hi/Lo Cardio Parade (Karen 45 min Studio)	
8:00 AM:	Stars and Stripes Cycle & Core (Paula 60 min MP2 Room)	
8:15AM:	What a Blast! TBS (Karen 45 min Studio)	
9:15AM	Blast with Bubbles (Laura 60 min 30 Lap / 30 Deep)	
9:15AM:	Light It Up! ZUMBA! (Dara 60 min Studio)	
10:15 AM:	Stretching for the Stars (Laura 30 min Therapy Pool)	
10:30 AM:	Bold Stripes & Brave Heart Yoga (Julie 60 min Studio)	
Sunday, July 7th Center Hours: 6AM-6PM		
8:15AM	Cardio Boxing for the Troops (Jessie 45 min Studio)	
9:15 AM:	Total Body Workout (Jessie 60 min Studio)	
9:00 AM:	Splash & Dash (Mary 60 min Lap & Therapy Pool)	
10:30 AM:	SHINE ON: YOGA (Katie 60 min Studio)	
12:00 PM:	Ripples Class* (Cindy 45 min Lap Pool)	

Swim Stroke Clinic* 12:45 PM: (Cindy | 60 min | Lap Pool)

*Fee Based Class

Midday members are welcome on Thursday, July 4th & Friday, July 5th due to the revised schedule.

This revised schedule replaces regular Group Exercise & Aquatic Schedules for these dates only.